Makrobiotika – klasični recepti

Makrobiotika – klasični recepti - Grupa Autora | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
4,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Makrobiotika – klasični recepti.pdf
ISBN
2909424954078

OPIS

Yin yang prehrana služi kao sredstvo za življenje u skladu s vlastitim tijelom i okolišem. Svatko može poboljšati svoje psihofizičko stanje kad upozna hranu i njezinu energiju. Ova knjižica sadrži mnoge savjete, a osobito recepte za brojna jela koja nam omogućavaju da se hranimo skladno, a da pritom ne odbacimo užitak u jelu.

Sastojci: keksi ... Domaći kruh s kvascemSastojci: 7g suhog kvasca / 1/2 kockice svježeg 500g glatkog brašna 1 žličica soli 475ml...; Uskrsni medenjaci „Ana"Sastojci: 1 jaje 4 žlice šećera 4 žlice mlijeka 2 žlice meda 2 žlice masti (krute) 1... KulenReceptura pravog domaćeg kulena, kao i okus, razlikovat će se od obitelji do obitelji.Priprema...

Ova knjižica sadrži mnoge savjete, a osobito recepte za brojna jela koja nam omogućavaju da se hranimo skladno, a da pritom ne odbacimo užitak u jelu. Izdavač: Leo commerce, Zagreb Godina izdanja: 2000. Broj stranica: 95 Dimenzije: 15x20,5 cm Uvez: meki Makrobiotička prehrana vrlo je jednostavna.

POVEZANE KNJIGE