Prečice do oporavka slomljenog srca

Prečice do oporavka slomljenog srca - Lindenfield, Gael | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lindenfield, Gael
DIMENZIJA
9,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Prečice do oporavka slomljenog srca.pdf
ISBN
1293552111624

OPIS

Savjeti i strategije koje će vam promijeniti život Oporavak od slomljenog srca jedna je od najtežih bitaka kroz koju moramo proći… a često se od nas očekuje da ustanemo, pođemo na posao i izvršavamo svoje uobičajene obveze. U knjizi ugledna psihoterapeutkinja Gael Linderfield nudi mudre savjete o iscjeljivanju slomljenog srca, prevladavanju boli i kretanju u sretniji, bogatiji život – kao i o prihvaćanju nove veze koja će vas ispuniti…

LP RIBLJA ČORBA - Osmi nervni slom (1986) 1. press 299 din .

SKU: 9789536458523 Kategorija: Popularna psihologija. Opis Dodatne informacije U knjizi Prečice do oporavka od slomljenog srca ugledna psihoterapeutkinja Gael Lindenfield nudi mudre savjete o iscjeljivanju slomljenog srca, prevladavanju boli i kretanju u sretniji, bogatiji život - kao i o prihvaćanju nove veze koja će vas ispuniti. Gael Lindenfield PREČICE DO OPORAVKA OD SLOMLJENOG SRCA.

POVEZANE KNJIGE