Jaja u kuhinji

Jaja u kuhinji - Feslikenian, Franca | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Feslikenian, Franca
DIMENZIJA
3,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Jaja u kuhinji.pdf
ISBN
2250656557001

OPIS

Jaje, jedan od najčešćih sastojaka pri kuhanju – uvijek će nadopuniti ukusom bogata jela. Više od 50 fotografija u boji.

Dobra strana navedenog načina obrade je da temperatura nikada nije previsoka tijekom dugog vremenskog perioda, pa je ovo jedan od načina kako izbjeći pojavu zelenkastog prstena oko tvrdo kuhanog žumanjka. NEMA VIŠE NEREDA U KUHINJI . Konačno ćete moći uživati u meko ili tvrdo kuhanim jajima bez ljuštenja ljuske.

1 dl ulja 4 žlice brašna 1,3 l hladne vode 1 žličica crvene paprike 2 ... Prvi kulinarski recepti s jajima potječu iz starog Rima, no u mnogim se dijelovima svijeta jaja nisu konzumirala u davnoj prošlosti. Dijelom stoga što su se jaja (i kokoši) koristili za proricanje događaja, dijelom jer su smatrana prljavima za jelo, a najčešće jer su naši drevni preci smatrali beskorisnim pojesti jaje kad se može pričekati da se iz njega izlegne živo biće. Činjenica je da će tekućina dodana u jaja razdvojiti kajganu, a jaja će na kraju biti mokra i prekuhana.

POVEZANE KNJIGE