Evaluacija i liječenje poremećaja spavanja

Evaluacija i liječenje poremećaja spavanja - Nagel,K. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nagel,K.
DIMENZIJA
9,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Evaluacija i liječenje poremećaja spavanja.pdf
ISBN
9042469716417

OPIS

Sažeti priručnik za evaluaciju i liječenje poremećaja spavanja lijepo je napisana knjiga džepnog formata koja treba biti nezamjenjiva pomoć stručnjacima koji se bave mentalnim zdravljem. Iz sadržaja Pregled medicine poremećaja spavanja; Fiziologija i patologija spavanja; Pritužbe na nesanicu; Poremećaji s prekomjernom pospanošću; Parasomnije; Somatski i psihijatrijski poremećaji i spavanje; Lijekovi sa sedativno-hipnotičkim svojstvima; Posebni problemi populacije.

(Ref: Wikipedia.org). Evaluacija gubitka na tjelesnoj masi šest mjeseci nakon uključivanja u program dnevne bolnice za liječenje pretilosti // Knjiga sažetaka: 12. hrvatski kongres o aterosklerozi / Reiner, Željko (ur.).

Poremećaj autističnog spektra (ASD) širok je pojam koji se koristi za opisivanje skupine neurorazvojnih poremećaja. Ove poremećaje karakteriziraju problemi s komunikacijom i socijalnom interakcijom.

POVEZANE KNJIGE