Što dijete želi da roditelji znaju

Što dijete želi da roditelji znaju - Salk, Lee | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Salk, Lee
DIMENZIJA
7,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Što dijete želi da roditelji znaju.pdf
ISBN
9199531937583

OPIS

Ovaj jedinstveni priručnik o razumijevanju želja i potreba djeteta u dobi kada ih dijete još ne može adekvatno izraziti, a i u odraslijoj dobi, napisao je istaknuti američki pedijatar, profesor psihologije i pedijatrije na Cornell medicinskom sveučilištu i direktor odjela dječje psihologije u Njujorškoj bolnici.

263 str Tvrdi uvez Osobno preuzimanje u Zagrebu ili slanje Tisak paketom (troškove slanja snosi kupac) Stručnjaci kažu da se kod djece u starosti od 2 do 4 godine često javlja ponašanje poput bacanja na pod, bacanja i rušenja stvari, vrištanja i udaranja, te da su to najčešći oblici izljeva bijesa. Neki roditelji su čak i zabrinuti jer u tim trenucima nikako da smire svoju djecu, pa ne znaju što da rade. Roditelji ne znaju što se zbiva u tim glavama koje su im do nedavno sve povjeravale i imale s njima bliski odnos, a onda odjednom toga više nema i vlastito dijete im postaje jedan mali alien u kući kojega hrane, o kojemu brinu, daju nagrade i kazne ali nemaju pojma što taj alien uopće želi i kako kotiraju u njegovim očima.

Iz predgovora: "Ona poučava roditelje kako da efikasno bdiju nad psihičkim potrebama svog djeteta kao što bdiju i nad njegovim tjelesnim razvojem. U knjizi su na vrlo ozbiljan, sustavan i stručan način obrađeni svi psihički problemi na koje dijete može naići u svom razvoju. 4.

POVEZANE KNJIGE