Biologija 7 udž

Biologija 7 udž - Grgić, Spomenka | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grgić, Spomenka
DIMENZIJA
12,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Biologija 7 udž.pdf
ISBN
4409802460926

OPIS

Udžbenik svojim sadržajem odgovara tekstu Nastavnog plana i programa koji je propisalo i odobrilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske. Svaka nastavna tema započinje dvostrukom stranicom koja je oblikovana tako da pregledno i razumljivo pruži dovoljno podataka o temi koja se obrađuje. Sadrži rubrike „Mozgalice“, „Istraži“ i „Živi zdravo“ koje su u funkciji učenja istraživanjem. Svaka nastavna jedinica ima rubriku „Sažetak“ koji u kratkoj formi navodi najvažnije pojmove ili procese nastavne jedinice. Na kraju nastavne jedinice je rubrika „Znam li odgovoriti?“ koja donosi raznolika pitanja. Rubrika „Zanimljivost“ obiluje podatcima koji će pobuditi zanimanje učenika za prirodoslovlje.

- Bolesti srca i krvnih žilaAutor: Helena ValečićPoveznice:https://www.hzjz.hr/aktualnosti/bolesti-srca-i-krvnih-zila/ http://bit.ly/letakCVB... Na tipičnim predstavnicima praživotinja, algi i gljiva, tijekom 7 školskih sati, pomoću multimedijalnih i interaktivnih sadržaja, upoznat ćete njihovu građu, bitna obilježja, rasprostranjenost, način života. Svrstavajući navedene skupine u razvojno stablo živoga svijeta, razumjet ćete njihovu važnost tijekom evolucije, a ... Biologija, znanost o životu (grč.

d. HR-ALFA-BIO7-0518 - Izdanje 1, 2019 - Stranica 208 Biologija (od grčkog bios=život i logos=nauka, učenje) je znanost koja se bavi proučavanjem živoga svijeta, znanost o životu.

POVEZANE KNJIGE