Prečice do stvaranja života

Prečice do stvaranja života - Lindenfield, Gael | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lindenfield, Gael
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Prečice do stvaranja života.pdf
ISBN
1262165697045

OPIS

Savjeti i strategije koje će vam promijeniti život Žongliranje radnim obvezama i mahnitim obiteljskim životom često nam ostavlja malo vremena za koncentriranje na vlastite ciljeve i potrebe. Prečice do stvaranja života krcate su korisnih savjeta i strategija što nam ih daje ugledna autorica i psihoterapeutkinja Gael Lindenfield. Uz njezinu biste pomoć mogli živjeti životom kakav doista želite, odmah sada! Naučit ćete kako: Naći ravnotežu između rada i igre koja je najbolja za vas, Odrediti prioritet odgovornosti i organizirati svoje vrijeme, Reći ‘ne’ na nepravedne zahtjev,e Održavati na životu svoj životni san. Gael Lindenfield jedna je od najuglednijih psihoterapeutkinja za osobni razvoj u Velikoj Britaniji. Njezine su se knjige prodale u više od milijun primjeraka diljem svijeta, a njezina su djela prevedena na 16 jezika.

Knjige Knjiga mojih života - Aleksandar Hemon. 90,00 kn.

Kad smo već kod balaševizma, trebao bi sporedni lik biti inspirisan očevom pesmom Čovek sa mesecom u očima . Ukupno: 0 din Korpa je prazna. KNJIGE Witch od A do W: Zagreb : Egmont, 2006: Dječji odjel : Melem za dušu zaljubljenih parova: Zagreb : Mozaik knjiga, 2003: Odrasli odjel : Psihološka pomoć u ratu: Zagreb : Ministarstvo obrane RH, 1991: Odrasli odjel : Psihološka priprema boraca: Zagreb : Ministarstvo obrane RH, 1991: Odrasli odjel : Pedeset godina psihologije u Sisačko ... Zašto su danas riječi kao detoksifikacija, čišćenje, wellness, opuštanje tako snažno privlačne svima od adolescenata do osoba u trećoj životnoj dobi, ženama i muškarcima... Kako život (predstava o smiješnim i tužnim stranama života u staračkom domu rađena na temelju opsežnog istraživanja i brojnih intervjua spisateljice Nine Mitrović s korisnicima i zaposlenicima zagrebačkih domova za umirovljenike) "Kako život" odvija se u staračkom domu.

POVEZANE KNJIGE