Hiperaktivno dijete – uznemireni roditelji i odgajatelji

Hiperaktivno dijete – uznemireni roditelji i odgajatelji - Buljan,G. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buljan,G.
DIMENZIJA
7,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Hiperaktivno dijete – uznemireni roditelji i odgajatelji.pdf
ISBN
2605446607612

OPIS

Prva cjelovita monografija o problemima djece koja pate od poremecaja deficita paznje / hiperaktivnog poremecaja. Knjiga govori o aktualnom sindromu, odnosno o sindromalnim smetnjama koje se u literaturi navode kao Deficit pažnje/Hiperaktivni poremećaj – Attention deficit hyperactivity disorders (ADHD). Radi se o sindromu koji se susreće u predškolske i školske djece, pa i adolescenata, a samo izuzetno i u odraslih. U dječaka je 2 do 3 puta učestaliji nego kod djevojčica. Iako se radi o relativno blagom poremećaju razvojne dobi, ovaj sindrom predstavlja nemali problem kako djeci koja od njega pate tako i njihovim roditeljima, učiteljima, odgajateljima, pa i široj zajednici. Doc. dr. Neven Šikić. Iz sadržaja Povijest; epidemiološka istraživanaj Klasifikacija Simpotomatologija Etiologija Dijagnostika Diferencijalna dijagnostika Terpaijske tehnike

Buljan Flander i D. Vučković govori o aktualnom sindromu "Deficit pažnje / Hiperaktivni poremećaj" Hiperaktivno dijete: uznemireni roditelji i odgajatelji.

Knjiga govori o aktualnom sindromu "Deficit pažnje / Hiperaktivni poremećaj". Radi se o sindromu koji se susreće u predškolske i školske djece, pa i adolescenata. Hiperaktivno dijete - nova knjiga! Više pogledajte na www.strucnaknjizara.hr ili www.sajema.hr autor: Dubravka Kocijan-Hercigonja, Gordana Buljan-Flander, Dinka Vučković broj stranica: 132 godina izdanja: 2004 vrsta uveza: meki dimenzije knjige širina i visina: 16,5 x 22 cm jezik: hrvatski Hiperaktivno dijete, uznemireni roditelji i odgajatelji.

POVEZANE KNJIGE