Moć vaše podsvijesti

Moć vaše podsvijesti - Murphy, Joseph | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Murphy, Joseph
DIMENZIJA
10,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Moć vaše podsvijesti.pdf
ISBN
3791807636568

OPIS

Najčitanija knjiga za samopomoć svih vremena.Moć vaše podsvijesti istinski je klasik!Ova zadivljujuća knjiga spaja drevnu mudrost sa suvremenom znanošću kako bi vam predočila ne samo nove uvide i spoznaje već, što je neizmjerno važnije, konkretne načine kojima si možete pomoći u svakodnevnom životu. U ovoj sjajnoj knjizi nalaze se poglavlja poput: Čudotvorna moć ljudske podsvijesti, Kako podsviješću ukloniti strah, Vlastita podsvijest kao partner u uspjehu, Podsvijest i teškoće u braku te Kako zauvijek ostati duhom mlad.Dr. Joseph Murphy jedan je od najvećih motivacijskih pisaca i učitelja svih vremena. Predavao je, pisao, poučavao i pomagao ljudima više od pola stoljeća. Kao svećenik i voditelj Crkve božanske znanosti u Los Angelesu držao je propovijedi koje je svake subote slušalo više tisuća ljudi. Autor je više od 30 knjiga u kojima poučava o jednostavnim, znanstveno provjerenim tehnikama o utjecaju naše podsvijesti na poboljšanje kvalitete života. Istraživanje najvećih svjetskih religija i vlastito iskustvo borbe s karcinomom doveli su dr. Murphyja do zaključka da najviše možemo pomoći sebi samima. Moć vaše podsvijesti do danas je ostala kultna knjiga za sve koji traže izlaz iz kriznih situacija.

Negativna sugestija se ostvarila. CITATI IZ KNJIGE - MOĆ PODSVESTI - JOSEPH MURPHY Academia.edu is a platform for academics to share research papers. To je temelj filozofije dr.

pokazuje da vaše uobičajene, svakodnevne misli i mentalne predstave oblikuju, stvaraju i u potpunosti određuju vašu sud-binu. Jer, čovek je onakav kakva mu je podsvest. Moć vaše podsvjesti istinska je klasika.

POVEZANE KNJIGE