Montignacovi recepti i jelovnici

Montignacovi recepti i jelovnici - Montignac, Michel | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Montignac, Michel
DIMENZIJA
6,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Montignacovi recepti i jelovnici.pdf
ISBN
7148280603005

OPIS

Michel Montignac svojom je revolucionarnom prehrambenom teorijom, sada već glasovitomMontignacovom metodom ozbiljnouzdrmao same temelje konvencionalne dijetetike. Dokazao je da su niskokalorične dijete dugoročno neučinkovite, a mogu biti i opasne. Kako biste trajno smršavjeli te poboljšali zdravlje i vitalnost, valja loše prehrambene navike zamijeniti dobrima, opisanim u temeljnom priručniku Jedem, dakle mršavim. Vi koji ste, proučivši temeljni priručnik već prihvatili načela Montignacove metode, uz ovu ćete knjigu recepata doista uživati u kuhanju. Ona će pomoći svima kojima, ma kako maštoviti bili, ponestane nadahnuća. Usto, knjiga će vam pomoći da neka jela koja su se ustalila na vašim trpezama, i vi ih se s pravom ne želite odreći, prilagodite načelima metode i novom režimu prehrane. Postići ćete to bez velikih «potresa» pokojim zamjenskim sastojkom ili odabirom drugog priloga. Oni pak koji dosad nisu upoznali načela Montignacove metode (što im toplo preporučujemo), ugodno će se iznenaditi kad otkriju knjigu recepata u kojoj autor, usto što uvažava tradicionalne kulinarske vrijednosti i potiče uživanje u jelu, nudi vrstu prehrane uz koju se bez znatnijih odricanja može mršavjeti i poboljšati zdravlje.

Nekim ljudima će biti komplicirano slijediti načela glikemijskog indeksa koji ponekad nije jednostavan za primjenu obzirom da se glikemijski indeks ... Michel Montignac potaknut vlastitim zdravstvenim stanjem i prekomjernom tjelesnom masom osmislio je program za mršavljenje koji je i postao poznat pod njegovim imenom kao Montignacova dijeta. Metoda mršavljenja prema Montignacu sastoji se od dvije faze: faze mršavljenja i faze održavanja tjelesne mase.

Opis Recenzije (0) Opis. Michel Montignac, kao i njegov otac, patio je od prekomjerne tjelesne težine tijekom svoje mladosti.

POVEZANE KNJIGE