Život neandertalaca

Život neandertalaca - Karavanić, Ivor | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Karavanić, Ivor
DIMENZIJA
9,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Život neandertalaca.pdf
ISBN
4392829919879

OPIS

Ova bogato ilustrirana knjiga, opremljena pojmovnikom, kazalom i bibliografijom, namijenjena je svima koje zanima ljudski postanak i razvoj. Složenu problematiku najranijih razdoblja ljudskoga razvoja autor je izložio elegantno i sažeto. Knjiga će zaintrigirati svakog pojedinca koji traži odgovore na klasična pitanja ljudskog postojanja: tko smo, odakle dolazimo, kamo idemo? Knjiga je objavljena u biblioteci Lucius, knjiga 4. Iz sadržaja… Istraživanja paleolitičkih nalazišta u Hrvatskoj Prije neandertalaca Vrijeme neandertalaca Okoliš Pojava, sudbina i odlike neandertalaca Staništa Kamene rukotvorine Koštane i drvene rukotvorine Pribavljanje hrane i prehrana Duhovnost i simbolika Kulturni kontekst zadnjih neandertalaca Nakon neandertalaca Koliko smo različiti…

40% neandertalaca nije doživjelo odraslu dob. Njihov rezultat potvrdila je i paleoantropologinja Olga Soffer koja je uspoređivala smrtnost neandertalske djece i djece naših predaka koja su živjela ... Neandertalac je pračovjek, odnosno čovjekov predak koji je živio prije 350.000 godina (srednji paleolitik) u Europi i dijelu Azije.Jedan od poznatijih je tzv.

MARC zapis - ID: 56189 ... Knjiga obrađuje život i kulturu neandertalaca Dimenzije: 177 str., ilustracije u bojama, 25 x 17cm Cijena:198 kn. Radni listovi za djecu (3-5 godina) Dimenzije 27 x 28 cm Cijena: 35,00kn.

POVEZANE KNJIGE