Salate – prilog, jelo i desert

Salate – prilog, jelo i desert - Pavičić, Vesna | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pavičić, Vesna
DIMENZIJA
4,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Salate – prilog, jelo i desert.pdf
ISBN
2613050638709

OPIS

Jedinstvena knjiga s 180 iskušanih recepata za pripremanje tradicionalnih i desertnih salata, koja će Vam pomoći u bržoj , maštovitoj i učestalijoj pripremi jela kako u svakodnevnom životu, tako i u posebnim prilikama, ovisno polužujete li salatu kao predjelo, prilog, glavno jelo, ili kao desert.Ova knjiga nastala je na temelju želje da se na jednom mjestu saberu raznovrsni recepti za salate koje su poznate da imaju veliko značenje za našu prehranu. One predstavljaju laganu, jednostavnu i brzu hranu prikladnu za svaku prigodu, ukusno jelo koje se uz malo mašte može pripremati od raznovrsnih sastojaka sirovog ili kuhanog povrća, mesa, ribe, tjestenine, jaja, sira ili ostalih mliječnih proizvoda. Posebnu cjelinu u ovoj jedinstvenoj knjizi čine predjela, salate kao prilog jelu, salate kao glavno jelo, desertne salate, recepti za pripremu umaka za tradicionalne salate i preljevi za desertne salate. Neizostavan dio salata su svakako i začini koji salatama daju osebujan okus, a u knjizi su u tom smislu opisane i najznačajnije vrste koje se koriste za njenu pripremu. Imajući u vidu sve navedeno, trebamo još istaknuti da su salate u današnje vrijeme postale jedan od temeljnih obroka svakog čovjeka, te da svojom svježinom svakodnevno poboljšavaju i povećavaju kvalitetu naše prehrane.

Kad trebate brz prilog, samostalno jelo ili čak desert teško da ćete naći nešto ukusnije i jednostavnije od kus kusa.. Thinkstock Prije pripreme kus kusa, pročitajte ove savjete.

Belo meso 200 grama. Prilog po izboru, supa ili čorba, salata po izboru i desert.

POVEZANE KNJIGE