Matematika bez suza

Matematika bez suza - Sharma, Mahesh C. prof. | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sharma, Mahesh C. prof.
DIMENZIJA
10,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Matematika bez suza.pdf
ISBN
1587946501515

OPIS

MATEMATIKA BEZ SUZA – Kako pomoći djetetu s teškoćama u učenju matematike„Oduševljena sam promjenama koje su se desile u mom razredu otkako primjenjujem pristupe dr. Sharme. Matematika je postala igra koje mojim prvašićima nikad dosta. Jeste li kad od svojih učenika čuli spontane uzvike „Joj! Pa to je sve lako! Učiteljice dajte nam neki težak zadatak!“ Ja to slušam skoro svakodnevno. Često mi kroz glavu prolazi misao: Da sam barem ovo znala na početku svog rada u nastavi. Individualni pristup svakom učeniku i izbor metoda pomoću Matematike bez suza je lak i jednostavan. Iz vlastitog iskustva znam da nam svima treba dublje razumijevanje naših učenika, novo nadahnuće i metodike da prenošenje znanja oblikujemo u igru. Matematika bez suza sadrži sve to i zato je od srca preporučujem svim svojim kolegama i roditeljima.“ Martina Petrina, učiteljica razredne nastave OŠ Vukovina, PŠ Bukevje

Nadam se da je nešto od ovih savjeta bilo od koristi. Kako god, postoji još […] Matematika bez suza : kako pomoći djetetu s teškoćama u učenju matematike / prema Mahesh C.

Ova knjiga je jasan, sveobuhvatan i jedinstven izvor praktičnih informacija za stručne suradnike (psihologe, pedagoge i defektologe), učitelje, nastavnike, rehabilitatore i roditelje djece koja imaju teškoće u učenju matematike. Kako pomoći djetetu s teškoćama u učenju matematike. Matematika i bavljenje njom neka postane nagrada zbog ugodnog vremena provedenog zajedno (roditelji i dijete). Matematika kao kazna neka ostane dio iza nas.

POVEZANE KNJIGE