Poljubac prije smrti

Poljubac prije smrti - Levin, Ira | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Levin, Ira
DIMENZIJA
12,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Poljubac prije smrti.pdf
ISBN
2653899418515

OPIS

“Neočekivana trudnoća njegove djevojke, Dorothy Kingship, jedne od triju sestara bogatih nasljednica, dovodi privlačnog i ambicioznog mladića, odlučnog da uspije u životu, u naizgled bezizlaznu situaciju. Kao jedino ispravno i logično rješenje novonastale situacije nameće se brak, ali poći tim putem znači odlučiti se na veliku kušnju: ostati bez priželjkivanog bogatstva, upropastiti svoj i Dorothyn život (naime, zbog stava njenog visokomoralnog i krutog oca ne bi vidjeli ni novčića od ogromnog bogatstva kojeg obitelj posjeduje) … ili učiniti sve, ne birajući sredstva, kako bi njegov problem nestao…” (s korica knjige) (KP)

Umri prije smrti, govore mi ljudi, dok jos nije prekasno, jer kad tijelo zadrhti, zamagle se puti, pa sve postane opasno. Ne sjecam se dodira tvog, ni kad sam zadnji put osjetio slast, sve mi je to darovao Bog, da ... Samo dan prije ubistva mlade žene koja je porijeklom iz sela Huskići kod Lukavca njen suprug je objavio fotografiju na društvenim mrežama na kojoj je zabilježen poljubac između njih dvoje.

Foto: Fightsite. U LAS VEGASU je u subotu u 1 sat poslije ponoći održano službeno vaganje prije noćašnjeg UFC-a 162 koji nam donosi u glavnom meču večeri nastup Andersona Silve protiv Chrisa Weidmana. Roditelji iz Engleske su prošli mjesec primijetili male crvene točkice na licu, prsima i ruci svog sina.

POVEZANE KNJIGE