S Borgesom

S Borgesom - Borges, With | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Borges, With
DIMENZIJA
5,6 MB
NAZIV DATOTEKE
S Borgesom.pdf
ISBN
5838167621961

OPIS

Ovo nisu sjećanja; ovo su sjećanja o sjećanjima na sjećanja i događaji koji su ih potaknuli i nestali. Ostalo je samo nekoliko slika, nekoliko riječi, pa čak ni za njih ne mogu biti siguran da su bile onakve kakvima sam ih zapamtio. Ganut sam sitnim mudrostima što se gube nakon svake smrti, mudro je pisao Boiges u mladosti. Mladić koji se uspinjao stepenicama, izgubio se negdje u prošlosti, kao i mudri starac koji je volio priče. Uživao je u starim metaforama – vnjeme kao rijeka, a život kao putovanje i bitka. l bitke i putovanja za njega su završili. Rijeka je odnijela iz tih večeri sve osim književnosti, koja je (Borges bi citirao Verlainea) ono što ostaje nakon stoje esencijalno, nikad uhvatljivo riječima, reklo svoje.

O njegovu je utjecaju na fantastičare, u općenitom i geografski najširem smislu, neizbježno govoriti. Jedno od glavnih pitanja nakon dvoboja Portugala i Islanda u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo bilo je kakva je situacija s Gilbertom Duarteom i Alexisom Borgesom.. Duarte ima problema s aduktorom, a Borges s leđima i obojica su na poštedi te rade posebnim programom. Tonko Maroević ( Split, 1941.

Ne promijeni li se smjer venezuelskih vlasti, Macron je "spremam angažirati se" u europskim razmatranjima mjera kojima bi se suprotstavilo onima ... Osim toga, s Borgesom fantastična književnost doživljava neku vrstu preporoda te postaje interesom većeg broja kritičara. O njegovu je utjecaju na fantastičare, u općenitom i geografski najširem smislu, neizbježno govoriti. Jedno od glavnih pitanja nakon dvoboja Portugala i Islanda u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo bilo je kakva je situacija s Gilbertom Duarteom i Alexisom Borgesom..

POVEZANE KNJIGE