Prosvjetljenje jedina revolucija

Prosvjetljenje jedina revolucija - Osho | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Osho
DIMENZIJA
5,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Prosvjetljenje jedina revolucija.pdf
ISBN
4678255911484

OPIS

Ova je knjiga konačni izazov, konačni poziv… To je komentar na Ashtavakrinu Gitu. Pozvani smo da se oslobodimo upravo sada, da postanemo prosvijetljeni ovoga trenutka. Ovo je čisto, jednostavno i hitno. Ashtavakra je dao sve u toj pjesmi. Nema izgovora, sve sada ovisi o nama. Osho nas upoznaje sa Ashtavakrom, govori nam o susretu dvanaestgodišnjeg deformiranog dječaka i Janaka – kralja. Susret koji vodi do pitanja kako naći nevezanost, mudrost i slobodu. Janaka je bio spreman, prijemljiv učenik, tako da se transformacija dogodila još dok je učitelj govorio. U trenutku se probudio slušatelj s toliko razumijevanja i hrabrosti. Mi smo izazvani. Možemo li i mi primiti božanske kroz te riječi? Možemo li i mi dopustiti tim kazivanjima da uđu u naša srca, kao strijele, da bi nas probudile?

Osho nas upoznaje sa Aštavakrom, govori nam o susretu dvanaestogodišnjeg deformisanog dečaka i kralja Đanake. PROSVETLJENJE JEDINA REVOLUCIJA Krinine izjave jesu On je bio savreni poli-samo da je Krina bio nije ispravno, on je bio otrouman pravi diplomata. U svojim izjavama on pro-milja i obuhvata mnoge stvari.

To znaĉi da niste fiziĉki, imate sposobnost bivanja svjesnim Atišinih sedam tačaka treninga uma »Indija je dala velike darove svetu. Atiša je jedan od tih darova.

POVEZANE KNJIGE