Farmakologija za stomatologe

Farmakologija za stomatologe - Linčir, Ileana i suradnice | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Linčir, Ileana i suradnice
DIMENZIJA
4,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Farmakologija za stomatologe.pdf
ISBN
8086446624129

OPIS

Novo, treće izdanje udžbenika Farmakologije za stomatologe donosi brojne izmjene i dopune u skladu s novim spoznajama u tom području. Udžbenik je dopunjen novim poglavljem o primjeni lijekova u trudnoći i laktaciji. Novost su i kratki pregledi najvažnijih činjenica na kraju svakog potpoglavlja. Kao i prošla izdanja, udžbenik je prilagođen programu studija farmakologije za stomatologe i napisan je s ciljem da studentima olakša svladavanje gradiva iz kolegija farmakologija, ali i da posluži doktorima stomatologije u farmakoterapiji.

Vrsta, podvrsta i kategorija rada ... Farmakologija za stomatologe . INFORMACIJE; SLIKE 5; PITANJA 0; Kategorija Udžbenik Farmakologija sa toksikologijom za studente stomatologije : specijalni deo, proistekao je iz potrebe da se postojeći Priručnik iz farmakologije za studente stomatologije, koji se pokazao kao velika pomoć studentima u učenju, razdvoji po oblastima, proširi i unapredi..

Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa! Klinička farmakologija ... Farmakologija znanost je u kojoj se proučavaju porijekla, fizičke i kemijske osobine, sastavi i djelovanje lijekova, sudbina u organizmu i eliminacija, kao i njihova terapijska uporaba. Obuhvaća farmakodinamiku i farmakokinetiku..

POVEZANE KNJIGE