Alkemija

Alkemija - Hutin, Serge | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hutin, Serge
DIMENZIJA
8,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Alkemija.pdf
ISBN
6834599095300

OPIS

Donedavno se smatralo da je alkemija luda majka svoje pametne kćeri kemije. Međutim, alkemija je u prošlosti zaokupljala mnoge vrhunske umove poput Isaaca Newtona, Alberta Velikog, Paracelsusa – da spomenemo samo neke.Ali znano je također da se njome pokušavao baviti i ogroman broj šarlatana, sjecikesa i luđaka. Njeno je porijeklo obavljeno velom tajnovitosti; za jedne je bila prokleto a za druge božanske umijeće, za neke pak pseudoznanost mračnog srednjeg vijeka čiji je cilj bio proizvesti zlato…Bilo kako bilo. nesumnjiv je interes za alkemiju, kako u prošlosti tako i u suvremenosti. Onkraj mnogih još uvijek prisutnih predrasuda o alkemiji kao sumnjivom poslu i klopci za lakovjerne, veliko zanimanje za ovo drevno umijeće pokazala su i dva velika suvremena znanstvenika: veliki kemičar Barthelot i veliki psiholog C.G. Jung.

Mi možemo preoblikovati naše probleme u izvediva rješenja kroz duhovnu alkemiju. Iako ovaj proces nije niti jednostavan niti instantno efektivan, s vremenom će ozbiljna osoba biti nagrađena.

egzoterična i ezoterična alkemija 2. pren.

POVEZANE KNJIGE