Tenis – usavršite svoju igru

Tenis – usavršite svoju igru - Applewhaite, Charles | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Applewhaite, Charles
DIMENZIJA
12,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Tenis – usavršite svoju igru.pdf
ISBN
3417547779139

OPIS

Tenis – usavršite svoju igru priručnik je koji će vam pomoći da igrate bolje i s više zadovoljstva. Uz pomoć vrhunskog trenera, uspjet ćete dobro proanalizirati svoju igru. Bilo da sudjelujete u natjecanjima ili igrate samo zbog zabave, ova će vam knjiga biti od velike koristi. Ispitajte svoju tehniku i razumijevanje teorije tenisa. Učite iz ovih pitanja i odgovora – ovdje su navedene tipične situacije i uobičajeni problemi, te odgovori jednog od najboljih trenera. Poboljšajte svoju igru! Upute još nikad nisu bile tako jasne – niti tako zabavne. Charles Applewhaite igrao je kao senior na Wimbledonu i bio kapetan engleske momčadi na međunarodnim utakmicama. Vodio je igrače više od 35 godina i bio je glavni trener Engleskoga teniskog saveza te savjetnik Međunarodnog teniskog saveza. Vodi kvalifikacije za profesionalne trenere, za trenere u Američkom profesionalnom teniskom savezu i izdaje dozvole za trenere u Europskom teniskom savezu.

ISBN 953-221-057-1 796.342(035) Želite li da naučite da igrate tenis, usavršite vašu igru, da postanete dobar rekreativac ili profesionalni igrač? Zgrabite vaš reket, patike ,loptice i javite nam se, bićete korak blize da svoju igru podignete na viši nivo! Upisi u školu tenisa su tijekom cijele godine! Radimo sa svim uzrastima i kategorijama! Radimo na sljedećim ... Zahvaljujući blagoj mediteranskoj klimi tenis se na Lošinju može igrati tijekom cijele godine. Moderni teniski tereni nalaze se u zelenom okruženju i neposrednoj blizini hotela, te nude ugodnu igru na svježem zraku.

REZULTAT U GEMU a) Standardni gem. U standardnom gemu poeni se broje na sljedeći način s time da se najprije izgovaraju poeni servera:.

POVEZANE KNJIGE