Računovodstvo: temelj poslovnog odlučivanja

Računovodstvo: temelj poslovnog odlučivanja - Meigs, R.F. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Meigs, R.F.
DIMENZIJA
12,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Računovodstvo: temelj poslovnog odlučivanja.pdf
ISBN
1686993989255

OPIS

Svjetski prepoznatljiv udžbenik jednostavnog naziva Računovodstvo zamišljen je i napisan kako bi studente i gospodarstvenike uveo u svijet računovodstva koje je danas jedan od glavnih jezika poslovanja. U ovom udžbeniku naglasak je stavljen na razvijanje analitičkih sposobnosti i umijeća komunikacije studenata i stručnjaka u praksi, na način da se ne iznose samo podaci, već ih se interpretira, komentira i smisleno obrazlaže. Iz saržaja: Računovodstvo, jezik poslovanja Mjerenje poslovne dobiti Završetak računovodstvenog ciklusa Računovodstveni sustavi, interna kontrola, revizije Kontrola novčanih transakcija Potraživanja od kupaca i potraživanja po vrijednosnim papirima Postrojenja i oprema, amortizacija, nematerijalna imovina Partnerstva Računovodstveni koncepti, stručna prosudba i etičko ponašanje Ulaganje u korporacijske vrijednosne papire Porez na dobit i poslovne odluke Uvod u upravljačko računovodstvo

Kako se razvijao i usavršavao informacijski sustav tako se paralelno sofisticirao i logistički sustav. Obično se ističe da su informacijski sustavi kreirani kako bi u svakom trenutku, dakle pravovremeno, precizno i točno, dali potrebne informacije ... Računovodstvo u funkciji informacijskog sustava djeluje po određenim računovodstvenim načelima uz uporabu međunarodnih računovodstvenih standarda , služi se prikladnim metodama i suvremenim tehnikama obrade podataka.

Moguća zamjena i za knjige: Zeleni kvadrat (Šoštarić), Homo deus - kratka povijest sutrašnjice (Harari), Moguća zamjena za roman Labirint putopisne knjige Starim cestama do mora, Starim cestama preko Velebita Računovodstvo: Temelj poslovnog odlučivanja. 580,00 kn.

POVEZANE KNJIGE