Dvije žene u pragu

Dvije žene u pragu - Millas, Juan Jose | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Millas, Juan Jose
DIMENZIJA
9,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Dvije žene u pragu.pdf
ISBN
8559190622659

OPIS

Luz Acaso je usamljena i zagonetna žena srednjih godina koja se odlučuje obratiti Literarnoj školi s ciljem da ne temelju biografskog kazivanja profesionalac napiše roman o njezinom životu. Tamo će upoznati Alvara Abrila, mladog, prilično uglednog pisca koji živi opsjednut idejom da je po rođenju, navodno, psovojen. Alvaro će preuzeti na sebe pisanje o Luzinom životu, a kroz njihove ćemo razgovor pomalo otkrivati da životi ovih likova imaju iznenađujuće dodirne točke. Na taj će se način razvijati zaplet sve dok se čitatelj ne uvede u paukovu mrežu koju polagano pletu glavni likovi.

Uzbudljiv roman sa zapletom koji nas poziva da zadržimo dah i naslutimo skrivena i gotovo uvijek poricana područja postojanja. „Pa ne znam koliko je kreativan razlog ali pošto radim u uredu sa četiri žene koje već jesu u menopauzi ili su na pragu bilo bi dobro počet uzimati nešto da se u navalama vrućine i nervoze ne pobijemo međusobno :-)))." „Borim se sa valunzima oko 1 godinu, isprobala sam i hormone koji mi nisu odgovarali, pila odurni noćurak ... Ekskluzivno Mario Petreković o novom početku s dvije žene: 'Napokon sam se uozbiljio' Komičar Mario Petreković, koji je na pragu pedesetih prvi put postao otac, zbog kćerkice Marle i životne partnerice Aleksandre Kramberger spreman je na sve žrtve - pa i na ozbiljne uloge u ozbiljnim filmovima i serijama U Pragu je bio u kontaktu s važnim predstavnicima astrologije i alkemije tadašnjeg Praga, a također i sa astronomom Tychoom Brahom. Zanimljivo je da se u ljetopisima praških Židova ne spominje golem, čiji je tvorac trebao biti rabin Löw.

Prikaži sve Dvije žene u Pragu. Knjižni klub IZVORI Trnjanska cesta 64 10000 Zagreb.

POVEZANE KNJIGE