Kad bi to zbilja bila…

Kad bi to zbilja bila… - Levy, Marc | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Levy, Marc
DIMENZIJA
4,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad bi to zbilja bila….pdf
ISBN
4554084612187

OPIS

Romantična komedija … Knjiga postavljena u svijet širi i od samog života…priča koja zavodi u vjerovanju u nevjerojatno… roman koji se čita kako se film gleda… Žena-priviđenje za koje se Arthur pita: Kad bi to zbilja bila… A kad zatim otkriva ludu istinu, čitav mu se život mijenja. Doživljava najljepšu ljubav, pobjeđuje smrt, no da bi voljenu ženu zadržao i nakon toga, mora početi sve iznova. Romanu Kad bi to zbilja bila… prognoziraju veliki uspjeh, a Steven Spielberg otkupio je već prava za film po njemu!

211 strana Izdata: 2009 Nadalje, Vanđelićeva kandidatura svakako ne bi bila dobra vijest ni za lijevi centar i ljevicu. Odnosno, kad govorimo o izborima za gradonačelnika, prije svega ne bi bila dobra vijest za Tomislava Tomaševića, koji se u ovom trenutku čini kao posve sigurna oklada za drugi krug. Izvor: Blic, 04.Feb.2018, 15:18 (ažurirano 02.Apr.2020.) Radoslav Petković: Kad bih pisao o našoj političkoj zbilji, bila bi to vampirska saga.

Sada će podalje od mjesta čelnog čovjeka HDZ-a matične županije činiti sve kako bi najtanja većina vladajuće koalicije u svakom trenutku bila čvrsta poput granita. Podsjeća na vrijeme kojeg se vrijedi prisjetiti: kad smo i mi snimali svoje "Dare". Tuđmanov plašt.

POVEZANE KNJIGE