Pas u obitelji

Pas u obitelji - Fossati, Renata | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fossati, Renata
DIMENZIJA
3,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Pas u obitelji.pdf
ISBN
2895329731743

OPIS

Ukoliko odlučimo živjeti s psom, trebamo mu posvetiti dobar dio svog slobodnog vremena, pažnju i strpljenje. On će nas vrlo brzo nagraditi svojom ljubavlju i privrženošću. Ovaj vas priručnik želi uputiti na koji se način trebate brinuti o vlastitom psu, od prvih mjeseci života pa sve do starosti, kako odabrati pravo štene za vas i kod koga ga kupiti, kako ga uklopiti u svoj život, kuću ili stan i na koji ga način podučiti uspješnom suživotu. Pronaći ćete i korisne podatke o prehrani mladih i odraslih pasa, način na koji ćete psa održavati u dobroj tjelesnoj kondiciji, uz nekoliko savjeta o ponašanju u slučaju nezgoda. Ova knjiga pruža vam potpun pregled koji će vam pomoći u odgajanju vašeg malog-velikog četveronožnog prijatelja.

Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži Naslovna strana > Priručnici > Kućni ljubimci, hobi i sport > Pas u obitelji. Pas u obitelji.

Optužen je i osuđen na četiri godine zatvora na Općinskom sudu u Splitu. U Bijelu kuću useljavaju se dvogodišnji Major i 12-godišnji Champ, a Bidenovi svojoj obitelji žele dodati i mačku Bidenovi su 2008. u uzgajivačnici kupili njemačkog ovčara Champa.Bilo je to ispunjenje Joeva obećanja Jill ako s Barackom Obamom pobijedi na izborima.

POVEZANE KNJIGE