Calde dugog sunca

Calde dugog sunca - Wolfe, Gene | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wolfe, Gene
DIMENZIJA
8,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Calde dugog sunca.pdf
ISBN
5549580238908

OPIS

One koji poznaju Wolfea sigurno ne iznenađuje da je nedavno proglašen za jednog od tri najbolja pisca fantastike svih vremena (uz još J.R.R.Tolkina i Ursulu K. Le Guin). Oni pak koji ga još ne poznaju, mogu odsad uživati u njegovom najnovijem majstorskom djelu, tetralogiji KNJIGA DUGOG SUNCA, koja je ujedno i prvo Wolfeovo djelo objavljeno na hrvatskom.Scena nove Wolfeove tetralogije je generacijski zvjezdani brod golemih dimenzija i iz nepojmljivo daleke budućnosti nakon smrti Sunca… svijet ispunjen čudima kakve samo Wolfe može smisliti i tako živo opisati, svijet čije pravo porijeklo je zakopano u legendama, a u vlasti je čudnih bogova i naseljeno vremenom izmijenjenom ljudskom rasom. Wolfeov svijet je čarobna mješavina žrtvi, uhoda, egzorcizma, androida, duhova, genetskog inženjeringa, bogova, robota, kiborga i čega sve još ne… živa scena jakih likova, upečatljivih prizora i širim smislom koji dugo ostaje zabrinjavajuće neobjašnjiv… sve dok se s njim potpuno ne stopimo.IZVORI objavljuju sve četiri knjige ciklusa KNJIGA DUGOG SUNCA.

Opis oglasa ... Calde dugog sunca Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

Oni pak koji ga još ne poznaju, ... Roman "Noćna strana dugog sunca" je prvi dio tetralogije o golemom cilindričnom svijetu čiji su stanovnici davno napustili Zemlju i putuju Galaktikom tražeći mjesto za novi dom... Druga knjiga je "Jezero dugog sunca", a iz tiska se očekuju još "Calde dugog sunca " i "Egzodus s dugog sunca". (ISBN:9532030344) Title Date Author/Editor Publisher/Pub.

POVEZANE KNJIGE