Etnonacionalni sindrom

Etnonacionalni sindrom - Dugandžija, Nikola | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dugandžija, Nikola
DIMENZIJA
6,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Etnonacionalni sindrom.pdf
ISBN
1008609395032

OPIS

Etnonacionalizam javio se paralelno s islamskim političkim fanatizmom i ekonomskim neoliberalizmom. Kao radikalizirani nacionalizam on prakticira teorije i mentalitete kao što su rasizam, šovinizam i ksenofobija. U istočnoj i srednjoj Europi te na području bivšeg Sovjetskog saveza nije samo prijetnja, nego je već doveo do velikih kriza i ljudskih patnji (bivša Jugoslavija, Čečenija). Nikola Dugandžija ga razmatra prvenstveno na domaćem materijalu..

Make an enquiry. Description; Enquiry; Reviews (0) Product Description.

Kao radikalizirani nacionalizam on prakticira teorije i mentalitete kao što su rasizam, šovinizam i ksenofobija. U istočnoj i srednjoj Europi te na području bivšeg Sovjetskog saveza nije samo prijetnja, nego je već doveo do velikih kriza i ljudskih patnji (bivša Jugoslavija, Čečenija ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Etnonacionalni sindrom autora Dugandžija, Nikola.

POVEZANE KNJIGE