Dsm-IV – dijagnostički i statistički priručnik za duševne poremećaje

Dsm-IV – dijagnostički i statistički priručnik za duševne poremećaje - Američka psihijatrijska udruga | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Američka psihijatrijska udruga
DIMENZIJA
4,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Dsm-IV – dijagnostički i statistički priručnik za duševne poremećaje.pdf
ISBN
3519770047783

OPIS

DSM-IV je sustav znanja za psihijatre, neurologe, psihologe, liječnike opce prakse, pedijatre, interniste, specijaliste medicine rada, specijaliste školske medicine, psihoterapeute, defektologe, socijalne radnike, pravnike, penologe, pedagoge…

Hrvatsko izdanje DSM-IV pojavljuje se u obliku usklađenim s Međunarodnom klasifikacijom bolesti i srodnih zdravstvenih problema (MKB-10), koja je ... Dijagnostički i statistički priručnik za duševne poremećaje : DSM-IV TM : međunarodna verzija s MKB-10 šiframa / objavila Američka psihijatrijska udruga ; stručni urednik hrvatskog izdanja Vera Folnegović-Šmalc. Dijagnostički i statistički priručnik za duševne poremećaje (DSM-5) Američke psihijatrijske udruge namijenjen je za uporabu kao praktičan, funkcionalan i fleksi Dijagnostički i statistički priručnik za mentalne poremećaje (engl. DSM) je napisala i objavljuje Američka psihijatrijska asocijacija.

verzija (DSM-IV-TR), Američke psihijatrijske udruge ili Međunarodna klasifikacija bolesti, 10. DSM-5 Dijagnostički i statistički priručnik za duševne poremećaje je djelo autora Američka Psihijatrijska Udruga, nakladnika Naklada Slap. Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. DSM-5 Dijagnostički i statistički priručnik za duševne poremećaje Američka Psihijatrijska Udruga Ur.

POVEZANE KNJIGE