Priručni anatomski atlas 1.- sustav organa za pokretanje

Priručni anatomski atlas 1.- sustav organa za pokretanje - Platzer, W. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Platzer, W.
DIMENZIJA
3,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Priručni anatomski atlas 1.- sustav organa za pokretanje.pdf
ISBN
8597802079043

OPIS

Ovaj priručnik, 1. dio / svezak od tri sveska, spada u anatomsku klasiku, dajući plastični pregled građe ljudskoga tijela na didaktički provjeren način usporedno s tekstom i slikom.Ovaj priručnik, sa specifičnim načinom prikazivanja anatomije sustava organa za pokretanje, služi studentima kao pomoć na predavanjima i u pripremanju za ispit, a liječnicima kao priručno štivo za brzo podsjećanje na anatomiju. Značajke ovog priručnika i njegovih dijelova su: – Opća anatomija daje pregled osnova histologije, osteologije i miologije – Sustavna anatomija organa za pokretanje zorno prikazuje građu, funkciju i odnos koštanoga sustava i muskulature – Topografija perifernih žilno-živčanih putova, u svezi sa sustavom za pokretanje, opširno je prikazana, uzimajući prije svega u obzir trup ljudskoga tijela – Tekst i slike su kompletno prerađeni i aktualizirani – Pored nove nomenklature dodatno su navedeni dosadašnji uobičajeni nazivi – Još više kliničkih uputa omogućuje vezu s praksom, a one su posebno istaknute – Jasna podjela sadržaja i pregledno oblikovanje priručnika omogućuju brzu orijentaciju – Rubne oznake olakšavaju pretraživanje

potrebna količina: ... Werner platzer: Priručni anatomski atlas 1 Sustav organa za pokretanje 10.izadnje Knjiga je u odličnom stanju, nepodcrtana. Kontakt sms ili mail. Priručni anatomski atlas.

4.726 din. potrebna količina: ... Werner platzer: Priručni anatomski atlas 1 Sustav organa za pokretanje 10.izadnje Knjiga je u odličnom stanju, nepodcrtana.

POVEZANE KNJIGE