Školski informatički rječnik

Školski informatički rječnik - Kiš, Miroslav | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kiš, Miroslav
DIMENZIJA
4,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Školski informatički rječnik.pdf
ISBN
2741209233977

OPIS

ENGLESKO-HRVATSKI I HRVATSKO-ENGLESKI ŠKOLSKI INFORMATIČKI RJEČNIK je dvojezičan i dvosmjeran englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski informatički rječnik.U njemu je popisana i opisana informatička terminologija za srednje i osnovne škole.Sadrži sve informatičke pojmove koji se prema Planu i programu nastave informatike u Hrvatskoj nalaze u relevantnim (odobrenim) udžbenicima.Obrađen je korpus do 4000 nosivih riječi.Definicije i opisi po opsegu i sadržaju korespondiraju sa građom iz udžbenika.Rječnik je namijenjen učenicima srednjih i završnih razreda osnovnih škola.Rječnik se temelji na dva glavna izvora: srednjoškolskim udžbenicima i Englesko-hrvatskom i hrvatsko-engleskom informatičkom rječniku Miroslava Kiša, Naklada Ljevak, 2000.

Školski list Klarica ... Korištenje. Da biste se mogli koristiti aplikacijom, morate otvoriti korisnički račun na mrežnoj stranici rječnici.hr.

... analogni informatički stroj - stroj koji obrađuje podatke čije vrijednosti mogu poprimiti bilo koju veličinu koja se neprekidno mijenja.

POVEZANE KNJIGE