Odnosi s medijima

Odnosi s medijima - Verčić, Deajan Zavrl, Franci Rijavec, Petja Tkalac Verčić, Ana | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Verčić, Deajan Zavrl, Franci Rijavec, Petja Tkalac Verčić, Ana
DIMENZIJA
4,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Odnosi s medijima.pdf
ISBN
7327502916538

OPIS

Knjiga Odnosi s medijima namijenjena je prvenstveno onima kojima posao zahtjeva komuniciranje s novinarima, a da sami nisu nikada radili niti boravili u jednoj redakciji. Knjiga želi čitatelju pojasniti način nastajanja novinarskog uratka od dnevnih novina pa do internetskih izdanja, novinarska prava i dužnosti, bavi se analiziranjem potencijalno neželjenih situacija u odnosima s medijima, govori o planiranju odnosa s medijima, kao i o samom ostvarivanju tih odnosa i kasnije o njihovom vrednovanju. U ovoj su knjizi sabrana znanja i iskustva koja su autori stekli tijekom više od desetgodišnjeg rada na području upravljanja odnosima s medijima. Veći dio knjige bavi se tehničkim vještinama kojima treba ovladati. Trud uložen u upravljanje odnosima s medijima isplatit će se samo ako iskreno vjerujemo da se pred novinarima ne smijemo skrivati i da im ne smijemo lagati. To su dvije jednostavne zapovijedi koje će nam, budemo li ih se pridržavali, u mnogome olakšati rad s medijima

Izbornik. Povijest medija; Općenito o odnosima s medijima; Radijska ili TV emisija; Konferencija za novinare; Izjava za javnost; Obavijest za javnost; Povijest medija.

Još u vrijeme Rimskog Carstva ljudi su imali potrebu zapisivati važne događaje koji su se zbivali oko njih. Na početku su to činili na velikim kamenim ... Odnosi s medijima.

POVEZANE KNJIGE