Talijanski jezik – viši stupanj

Talijanski jezik – viši stupanj - Jernej, Josip | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jernej, Josip
DIMENZIJA
7,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Talijanski jezik – viši stupanj.pdf
ISBN
7705622043678

OPIS

Priručnik je ponajprije namijenjen polaznicima višeg stupnja nastave talijanskog jezika, a neka poglavlja će koristiti i onima skromnijeg predznanja. U uvodnom dijelu skupljene su važnije kontrastivne napomene namijenjene uklanjanju tipičnih pogrešaka što ih čine hrvatski govornici pri učenju talijanskog jezika. U postupnom slijedu redaju se zatim važna poglavlja o talijanskoj sintaksi i prikaz analize talijanske rečenice kao uvod u dublje proučavanje talijanskog jezika. Radi pravilnog usvajanja frazeologije govornog jezika i upoznavanja talijanskog načina života uopće, dodane su razgovorne vježbe i prigodna štiva, a na kraju je uvršten pregled povijesti, zemljopisa i društvenog uređenja Italije.

215 str. Meki uvez Osobno preuzimanje u Zagrebu ili slanje Tisak paketom (troškove slanja snosi kupac) Gdje kupiti TALIJANSKI JEZIK - PRIRUČNIK ZA VIŠI STUPANJ - usporedi cijene, pogledaj značajke i izaberi trgovinu Talijanski jezik je i materinski jezik pripadnika talijanske nacionalne manjine i jezik društvene sredine koji omogućuje asimilaciju i interkulturaciju u dvojezičnim područjima Republike Hrvatske.

Služi kao dopuna gramatikama i vježbenicama talijanskog jezika Talijanski jezik. Talijanski jezik.

POVEZANE KNJIGE