Kaktus bajke

Kaktus bajke - Škrinjarić, Sunčana | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Škrinjarić, Sunčana
DIMENZIJA
6,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Kaktus bajke.pdf
ISBN
8458646932298

OPIS

…KAKTUS BAJKE uvelike se razlikuju od klasičnih bajki. U njima nema kraljevića ni lijepih djevojaka, nema vila ni divova, a ni patuljaka ni vještica. Većina je priča u toj zbirci fantastična, ali pojavljuju se i priče u kojima se ne događa ništa nemoguće(priče Sanja uvijek ima vremena, Priča o Braci, Maslačak i modri mak i Neobičan izlet), već pričaju o običnoj djeci u običnome stvarnom svijetu… Priredila Dubravka Zima ilustrirao Simon Bogojević Narath metodička obrada Kristina Kostadinovska

Većina je priča u toj zbirci fantastična, ali pojavljuju se i priče u kojima se ne događa ništa nemoguć Sunčana Škrinjarić SADRŽAJ KNJIGE ...KAKTUS BAJKE uvelike se razlikuju od klasičnih bajki. U njima nema kraljevića ni lijepih djevojaka, nema vila ni divova, a ni patuljaka ni vještica.

Priroda, umjetnost, alegorična stvarnost, bajkovita i fantastična ... Neki od najpopularnijih proizvoda kategorije dostupni su u našoj ponudi. Saznajte više. Kaktus bajke Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE