Šopingholičarka u inozemstvu

Šopingholičarka u inozemstvu - Kinsella, Sophie | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kinsella, Sophie
DIMENZIJA
5,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Šopingholičarka u inozemstvu.pdf
ISBN
4651200457261

OPIS

Nakon urnebesno smiješnih dogodovština u prvom dijelu trilogije – “Tajni snovi jedne šopingholičarke”, čini se da se život Becky Blomwood umalo pretvorio u bajku. Jer postala je financijska savjetnica u popularnoj TV-emisiji Morning Coffee, otplatila sve dugove, sprijateljila se sa svojim bankarom i uživa u ljubavnoj vezi s mladim i uspješnim poduzetnikom Lukeom Brandonom. Najnovije pravilo koje je uvela u svoj život : KUPI SAMO ONO ŠTO ZAISTA TREBAŠ srušiti će se kao kula od karata dolaskom u New York – najglamurozniju destinaciju svih šopingholičara svijeta. Sjaj i luksuz njujorških dućana – kao i dodatna “olakotna okolnost” da su pristigli računi kilometrima daleko, s one strane oceana – potpuno će ošamutiti Becky. Kada konačno pomisli da je napokon našla raj na zemlji, novinski članak iz domovine vratit će je u stvarnost.

Sjaj i luksuz njujorških dućana - kao i ... Sophie Kinsella - Šopingholičarka u inozemstvu. 5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 star.

Kroz taj dugi period mijenjao je nekoliko puta naziv. Od 1998.

POVEZANE KNJIGE