Prva plavuša

Prva plavuša - Bushnell, Candace | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bushnell, Candace
DIMENZIJA
3,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Prva plavuša.pdf
ISBN
3303529479399

OPIS

Janey Wilcox (prva plavuša iz knjige Četiri plavuše), prelijepa manekenka za rublje Victoria’s Secret, pokušava uspjeti na društvenoj ljestvici prezahtjevnoga njujorškoga visokog društva. Jedini način da stekne status i bogatstvo ipak je – naći bogatog i moćnog muža. Kada se i to ostvari, otkriva da njezine ambicije nisu nimalo iscrpljene, da je njezin izgled još uvijek kapital kojim može dobro trgovati i Janey ide dalje…“Za razliku od Sexa i grada, Prva plavuša je iznimna društvena satira, puna ogorčenosti i onog posprdnog osmijeha kojeg smo svi, barem jednom, nekom u životu uputili. Osmijeh je to koji govori: ‘Žao nam je, niste vi krivi…’. Matko Vladanović, StudenetNet“Nakon što je serija Seks i grad otišla svojim vlastitim putem, Bushnell je dokazala da je još uvijek kraljica u promatranju društva koje promiče ne samo taštinu već i puku perverziju. Ako je i njena proza poput koktela kojega pije, ružičastog Cosmopolitana, u njemu još uvijek ima podosta votke.” The New York Times“To je svijet nepatvorene gorčine, osvete, pohlepe i zlobe… Bushnell je uspjela pokazati – jer donosi ono za čim je publika oduvijek žudjela, od Molierea, preko Wildea do Dinastije i tjednih časopisa o poznatima – glupost i slabost bogatih i moćnih.” The Observer“Prva Plavuša C. Bushnell jest rijetkost: prvoklasni roman kojega možete kupiti u supermarketu i u kojemu ćete otkriti najfiniju društvenu satiru od vremena J. Austin.” Matt ThornePrikaz makijavelističkih makinacija u ovoj studiji o gubitku svih iluzija sjajan je. The Independent

mjesto. Putovala plavuša avionom u New York. Imala je kartu za drugi razred, ali je sjela u prvi.

... PRVA je organizacija koja brine o zaštiti životne sredine. Candace Bushnell: Prva plavuša; Nakon što je serija Seks i grad otišla svojim vlastitim putem, Bushnell je dokazala da je još uvijek kraljica u promatranju 🎵Muzika: Perica Zdravković🎵 Tekst: Milanko Ćirović🎵Aranžman: Aleksandar Saša Popović Menadzment: +381 63 1509 888 , +381 64 11 76122 L... Njegova prva ploča bila je legendarna "Plavuša" (inače, pjesma posvećena bankovnoj službenici za koju je tek kasnije doznao da je u braku i ima i dijete), a bio je to ogroman uspjeh i jedna od pjesama koje su mu obilježile karijeru.

POVEZANE KNJIGE