Poslovna informatika: koncepti, metode i tehnologija

Poslovna informatika: koncepti, metode i tehnologija - Panian, Željko | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Panian, Željko
DIMENZIJA
10,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Poslovna informatika: koncepti, metode i tehnologija.pdf
ISBN
4409988027882

OPIS

Knjiga Željka Paniana ‘Poslovna informatika za ekonomiste’ novo je izdanje udžbenika za studente informatike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Strukturirana je u deset poglavlja, a svako od njih u više cjelovitih odjeljaka. U prvom, uvodnom poglavlju autor razmatra nastanak informatike kao teorijske i praktične discipline, u drugom se usredotočuje na objašnjenje osnovnih činjenica i zakonitosti poslovnih upravljačkih Informacijskih sustava, potom se u šest poglavlja bavi pojedinim komponentama tih sustava (materijalno-tehničkom, programskom, podatkovnom, ljudskom, organizacijskom i mrežnom), a u posljednja dva poglavlja razmatra zloporabe informacijskih tehnologija te perspektive poslovne informatike. Knjiga je ponajprije namijenjena studentima ekonomskih i srodnih fakulteta, ali i svima onima kojima su potrebna suvremeno i sustavno izložena temeljna informatička znanja.

TakoĎer, definicija IKT ovisi i o području istraţivanja, odnosno kontekstu u kojem se upotrebljava, što opet utječe na nova definiranja i otkrivanja novih specifičnosti IKT. 3. Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Tuzli i Brčkom nudi jedinstvene studijske programe u BiH i visokokvalitetan pristup obrazovnom procesu, u kojem se zahtjevi i potrebe studenta nalaze u fokusu.

knjiga (38) časopis|periodika (1) Godina. 2020 (1) 2017 (1) definicijama, IKT ne moţemo univerzalno definirati jer se koncepti, metode i primjene IKT mijenjaju i evoluiraju gotovo svakodnevno.

POVEZANE KNJIGE