Ishranom protiv raka

Ishranom protiv raka - Jack, Alex | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jack, Alex
DIMENZIJA
7,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Ishranom protiv raka.pdf
ISBN
3070238385370

OPIS

Dok rizik i učestalost raka raste, knjiga Ishranom protiv raka i dalje je osnovno štivo za one koji se žele izliječiti od raka ili spriječiti pojavu teških degenerativnih oboljenja prirodnim putem. Pozivajući se na najnovija istraživanja o raku i srčanim bolestima, Michio Kushi prikazuje dijetetski program koji se može sigurno i jednostavno provoditi kod kuće, upola jeftinije od uobičajenih jela i medicinske njege. „Ova knjiga ima nakanu da sve koji su spremni njegovati ljudsko dostojanstvo, a time i vještinu upravljanja svojim mogućnostima, isprati iz stanja bolesti u svijet optimalnog zdravlja.“ Zlatko Pejić

Namirnice koje su dobre protiv raka smanjuju tegobe od hemoterapije. Ishrana protiv raka dr Branimira Nestorovića: Ove namirnice su pune antikancerogenih supstanci! Danas se pokazalo da određene namirnice poseduju izuzetan kapacitet u suzbijanju nastanka karcinoma, bilo u prevenciji ili u toku lečenja, tvrdi čuveni srpski lekar Pomaže borbi protiv raka: debelog creva, jednjaka, usne duplje, kože Recept : Stoner koristi koncentrisano jagodičasto voće u prahu u svojim studijama, ali kaže da pola šolje jagodičastog voća dnevno može pomoći vašem zdravlju (zelena salata sa ribizlama). 10 najboljih namirnica za borbu protiv raka. Želite li se protiv raka boriti za stolom, evo namirnica koje se svakodnevno moraju naći na vašem jelovniku.

Pozivajući se na najnovija istraživanja o raku i srčanim bolestima, Michio Kushi prikazuje dijetetski program koji se može sigurno i ... Opis - ISHRANOM PROTIV RAKA. Pred vama je knjiga koja je, po mnogim svjetskim stručnjacima postavila nove temelje u razmišljanju o zdravlju i bolesti suvremenog čovjeka.

POVEZANE KNJIGE