Učim slova

Učim slova - Mrčela, Hana-Petra | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mrčela, Hana-Petra
DIMENZIJA
12,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Učim slova.pdf
ISBN
7479223778556

OPIS

Slikovnica uz koju učenje slova postaje vesela igra! Maštovito oslikane stranice bit će djetetu izazov i poticaj. Moći će crtati, bojiti, vježbati uočavanje glasovne strukture riječi, samo učiti pisati slova te lijepiti naljepnice.Slikovnica je oblikovana da dijete može raditi samo. Na svakoj će stranici najprije dovršiti crtež podebljavajući isprekidane crte. Tada će obojiti dijelove crteža koji nisu obojeni. Uočit će zatim početni glas nacrtane riječi. Potom će učiti pisati slovo podebljavajući isprekidane crte. Na kraju će – kao nagradu za obavljeni posao – naučeno slovo prilijepiti na odgovarajuće mjesto na slici, na unutrašnjoj strani korica. Ljupki mišić prati dijete iz stranice u stranicu kroz uzbudljivu pustolovinu svladavanja slova.

Oni su prilagođeni potrebama i mogućnostima učenika s kojima sam radila tijekom godina. Description. Radna sveska „Učim da pišem - Pisana ćirilica" namenjena je deci koja tek uče slova azbuke i ulaze u ovaj svet.

Ovdje možete naći puno riječi od 4 slova kakve je najjednostavnije čitati (u njima se izmjenjuju suglasnik-samoglasnik-suglasnik-samoglasnik točno tim redoslijedom, npr. Draga dječice, do sada sam vam priredila puno radnih listova za učenje slova, ali su oni razasuti po cijeloj "Zlatnoj djeci", a kao takvi nisu ni vama ni vašim učiteljima uvijek na dohvat ruke...Zato vam ovdje donosim sve te radne listove zajedno, podijeljene po slovima, a unutar svakog slova se nalazi između 7 i 20 različitih listića. Budite kreativni, izrezujte slova iz novina, kataloga, napravite ih od kolaža, u boji, različitih formata te kroz igru poučavajte dijete. Kada dijete usvoji veći broj slova, napravite vlastiti memori u kojem će parove činiti parovi velikih i malih slova.

POVEZANE KNJIGE