Kako iscijeliti duh i tijelo – radna bilježnica

Kako iscijeliti duh i tijelo – radna bilježnica - Hay, Louise L. | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hay, Louise L.
DIMENZIJA
9,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako iscijeliti duh i tijelo – radna bilježnica.pdf
ISBN
4779059892907

OPIS

Louis L. Hay vodi nas na iscjeljujuće putovanje posebnim područjima naših života u ovoj radnoj bilježnici temeljenoj na njezinu bestselleru Kako iscijeliti duh i tijelo.Radna bilježnica neposredno primjenjuje tehnike pozitivnog mišljenja i ljubavi prema sebi na širok raspon tema koje svi svakodnevno susrećemo od zdravlja, intimnosti, seksa do prijateljstva, novca, posla i sl.

Hay ustvrdila... Brojni stručnjaci složili su se kako je duh moćna sila, a način kako duh utječe na tijelo i dalje je misterija ne samo znanstvenicima, nego i nama laicima. Na temelju istraživanja provedenog na Sveučilištu Rochester u SAD-u, muškarci koji su vjerovali kako imaju manji rizik dobivanja koronarnih bolesti, imali su tri puta manju šansu ... aha ma imam te dvije knjige od te zenske u .pdf -kako iscijeliti duh i tijelo -moc ozdravljenja je u nama uglavnom bio sam cito drugu knjigu i zasniva se isto na mijenjanje podsvijesti pozitivnim uvjerenjima pomocu ogledala nije nista nesto posebno jer zato sto moras opet sve sam istrazivati sto te pokosilo u proslosti pa se tada posluzujes jednim od mogucih tehnika, bilo ogledalo, bilo EFT ... „Kako iscijeliti duh i tijelo" jedna je od najprodavanijih i najutjecajnijih knjiga svih vremena jer je preobrazila živote milijuna ljudi.

Hay vodi nas na iscjeljujuće putovanje posebnim područjima naših života u ovoj radnoj bilježnici temeljenoj na njezinu bestselleru "Kako isc... Kako iscijeliti duh i tijelo - radna bilježnica. Preporuči knjigu prijateljima.

POVEZANE KNJIGE