Tražite i dat će vam se

Tražite i dat će vam se - Canfield, Jack | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Canfield, Jack
DIMENZIJA
12,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Tražite i dat će vam se.pdf
ISBN
3992034486474

OPIS

Aladinov faktor pomaže nam prebroditi najveće zapreke i strahove koji nam priječe tražiti – te poučava jednostavnim načinima kojima se to čini. Donoseći nadahnjujuće priče o ljudima koji su uspijeli zato što su tražili ono što su htjeli.Ova knjiga poučava nas kako možemo izmijeniti naše živote – bez obzira na kakve prepreke nailazili. Pomoću tog znanja možemo prožnjeti plodove istinski bogato proživljenog života – bogatstvo koje ne izvire iz začarane svjetiljke, već iz srca.

Komentari uskoplje.blog.hr Dodaj komentar (8) Marketing. efendija Tursko osvajanje i bijeg [uredi] Nakon turskog osvajanja Bosne godine 1463.

I ja vam velim: „Ustrajno molite, i dat će vam se! Tražite i naći ćete! Kucajte i otvorit će vam se! Jer svatko tko moli, prima; tko traži, nalazi; a otvara se onomu koji kuca." Navedeni obrazac molitve koji je Gospod Isus dao svojim učenicima, a time i nama, poticaj je da molimo: "Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se! Jer svaki koji moli, prima; tko traži, nalazi, i tko kuca, otvara mu se." (Matej 7,7.8) U našim domovima dobro je prakticirati obiteljske molitve, kako ... Knjiga "Tražite i dano vam je" Esther i Jerryja Hicksa predstavlja učenja nefizičkog entiteta Abrahama: opisuje 22 moćna procesa koji će vam pomoći naučiti ostvarivati vlastite želje kako biste živjeli radosnim i ispunjenim životom kakav zaslužujete. Pred vašim će očima nastati posve novi svijet. Isus je tražio da apostoli i svi njegovi mole.

POVEZANE KNJIGE