Hvala ti, ljubavi

Hvala ti, ljubavi - Šimleša, Bruno | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šimleša, Bruno
DIMENZIJA
9,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Hvala ti, ljubavi.pdf
ISBN
2320059402215

OPIS

Hvala ti, ljubavi praktični je priručnik, namijenjen običnom čovjeku u borbi sa svakodnevnim životom, no istodobno zadire i u ozbiljne psihologijske teme i bavi se pitanjima duha i psihe, koja su objašnjena na krajnje jednostavan način.Na 375 stranica, u 12 poglavlja, autor detaljno obrađuju teme poput ljubavi, pozitivnog razmišljanja, prošlosti i strahova, svijesti, znatiželje, sudbine, odnosa roditelja i djece, opraštanja, intuicije i vidovitosti te rođenja, smrti i duhovne evolucije. Knjiga je napisana u formi predavanja te pitanja 30 ljudi i autorovih odgovora, zbog čega je neki kritičari uspoređuju s američkim bestselerom Neala Donalda Walsha «Razgovori s Bogom».

što mi uljepšavaš svaki moj dan.. I kad sam najtužnija... Tekst pjesme Parni Valjak - Hvala ti: Pred vratima njenog stana, ja sam ostavljao svoje brige, i dileme i strahove, odagnati ona je mogla.

o ljubavi koja ne umire, koju ni vreme ni daljine ne mogu da sruse. Dopusti da zaronim u tvoje oci i dusu ti taknem uzdahom svojim, dopusti da tisina ... Ovo ti pišem, jer moraš znati, da ja sam bio tužan, i samo znadoh kako se pati, al' ti u meni probudi plam.

POVEZANE KNJIGE