Što dijete želi da roditelji znaju

Što dijete želi da roditelji znaju - Salk, Lee | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Salk, Lee
DIMENZIJA
3,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Što dijete želi da roditelji znaju.pdf
ISBN
4712665529834

OPIS

Ovaj jedinstveni priručnik o razumijevanju želja i potreba djeteta u dobi kada ih dijete još ne može adekvatno izraziti, a i u odraslijoj dobi, napisao je istaknuti američki pedijatar, profesor psihologije i pedijatrije na Cornell medicinskom sveučilištu i direktor odjela dječje psihologije u Njujorškoj bolnici.

No ponekad u pokazivanju ljubavi i naklonosti pretjeraju i razmaze svoje dijete. Što bi učitelji htjeli da roditelji znaju kad dijete šalju u školu. ...

Djeca znaju kada su i u kolikoj mjeri griješila, no isto tako znaju da su tijekom dana učinili i puno toga dobroga pa su frustrirana kad roditelji to ne primijete. Zato se uvijek radije fokusirajte na dobre stvari s kojima će naučiti prevladati one ... Prije nego što progovori djetetu su plač i vrištanje oblik komunikacije.

POVEZANE KNJIGE