Lavlji dječak

Lavlji dječak - Corder, Zizou | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Corder, Zizou
DIMENZIJA
3,78 MB
NAZIV DATOTEKE
Lavlji dječak.pdf
ISBN
5704265423518

OPIS

Na početku ove priče smještene u blisku budućnost roditelje malog dječaka Charlija Ashantija, poznate znanstvenike, otmu zbog novog otkrića do kojeg su uspjeli doći – cjepiva protiv astme. Ova klasična drama u kojoj dijete mora upotrijebiti sva svoja znanja i vještine kako bi pomoglo svojim roditeljima, obogaćena je zanimljivim elementom – sposobnošću dječaka da govori i razumije mačji jezik. Charliiju u potrazi za roditeljima pomažu male i velike mačke – od gradskih lutalica do lavova s broda- plutajućeg cirkusa kojim Charlie plovi do Pariza. Charlie se sprijatelji s nostalgičnim lavovima koji čeznu za svojim domom, Afrikom, i smisli smioni plan kako da ih oslobodi, čime knjiga dolazi do uzbudljivog, ali iznenadnog kraja koji ostavlja čitatelje u neizvjesnosti i željne nastavka u drugoj knjizi predviđene trilogije. Ova privlačna pustolovina o herojima, negativcima i nevjerojatnim događajima proizašla je iz pera novog, zanimljivog spisateljskog tima kojeg čine majka i njezina desetogodišnja kći. Stapajući na zanimljiv način poznato s novim i neočekivanim, ”Lavlji dječak” uzbudljiv je roman pun ushićenja – knjiga predodređena da postane klasikom.

Cijena 50 kn ~ 7 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 29856142 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Sisačko-moslavačka, Sisak, Tomićev put Stanje rabljeno. Opis oglasa ... Naravno, lavlji dio filma na svojim krhkim plećima nosi Ellar Coltrane.

Najveći fotošop trol na svijetu opet rastura: Pogledajte najnovije urnebesne "popravke" Ništa vam neće biti jasno kad vidite kako je ovaj tip natočio gorivo i s kojim posljedicama ... "dječak" je pronađeno 1 rezultata. Spriječena nesreća Dječak iz kuće uzeo ručnu bombu pa je ostavio u grmlju pored škole Učenik nižih razreda pohvalio se prijateljima, i tako je otkriveno "kinder jaje", a u njegovoj kući otkriveno je još ilegalnog oružja .

POVEZANE KNJIGE