Zvijezde u sjeni

Zvijezde u sjeni - Norman, Hilary | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Norman, Hilary
DIMENZIJA
10,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Zvijezde u sjeni.pdf
ISBN
4091706988905

OPIS

Moderna saga o toskanskoj obitelji Casaretti koju tragičan požar raznosi širom svijeta. Preživjeli nose u srcima sudbine onih kojih više nema. Franceska doživljuje šok dolaska u Ameriku koji je prijetio da je ostavi na ulici, dok joj dobra sreća nije pomogla da se osovi na noge i krene u potragu za bratom i sestrom. Nakon dugog oporavka zaboravljena Giulietta postaje Juliet, dolazi iz svoje domovine u London i traži profesionalnu karijeru – uz prijeterće udarce kojima se nije nadala: iz srca, iz iznevjerene ljubavi. Luciano raste na francuskoj Rivijeri, posvećujući se bezbrižno svojim spisateljskim sklonostima, ali ga opsjeda tajanstvena veza s nestalom sestrom. Snažna, mračna i strastvena ovo je napeta povijest jedne podijeljene obitelji kojom upravljaju nesavladive sile ljubavi i krvi.

godina bez sumnje najteža godina u povijesti New Yorka i obećao da će u siječnju cijepiti milijun Njujorčana.. Sjedinjene Države imaju najveći broj umrlih od covida-19 u svijetu.

Galaksija holividskih zvijezda spustit će se u nedjelju na Beverly Hills na dodjelu Zlatnih globusa, na početku ovogodišnje sezone filmskih i televizijskih nagrada, ali će se nad uobičajeni holivudski glamur ovaj put ... London - Najveće pjevačke zvijezde su u deset svjetskih gradova pjesmom upozorili na probleme gladi i siromaštva u Africi te zatražili veću novčanu pomoć za taj kontinent. To su glavni ciljevi humanitarnog Live 8 koncerta, kako kaže njegov glavni organizator Bob Gelfod.

POVEZANE KNJIGE