Kad djeca obole

Kad djeca obole - Nees-Delaval, Barbara | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nees-Delaval, Barbara
DIMENZIJA
9,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad djeca obole.pdf
ISBN
6098694569315

OPIS

Znati pomoći i utješiti žele svi roditelji kada je njihovo dijete bolesno. Preduvjet za to jest poznavanje odgovarajuće bolesti, pravilnoga liječenja i njege.Ovaj priručnik za roditelje informirat će vas o:simptomima i tijeku pojedinih bolestimogućnosti liječnikove dijagnoze i liječenjapreventivnim zdravstvenim pregledima i cijepljenjima. Pristupačno i lako razumljivo objasnit će vam:kada i kako ćete moći pomoći svome djetetuna koji ćete način djetetu pružiti prvu pomoć. Barbara Nees-Delaval je izučena dječja njegovateljica i majka dvoje djece. Već godinama vodi školu za roditelje i poznata je kao autorica knjiga o majci i djetetu.

do 2002. godine. Kad roditelji kronično obole i pomoć trebaju svakodnevno, u kuću im ne dolazi bolničko osoblje već ih njeguju njihova djeca, a tako je i u slučaju 44-godišnje Astrid.

Do sada se pokazalo da djeca obično u manjoj mjeri obolijevaju Prema istraživanju Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC), rijetko dolazi do ... Nova studija objavljena u časopisu Lancet: Health of Child and Adolescent Health otkrila je da kod homosekusalne i biseksualne djece postoji veći rizik da obole od psihičkih bolesti, nego što je to slučaj kod njihovih heteroseksualnih vršnjaka. Znanstvenici su analizirali podatke gotovo 10.000 djece rođene od 2000.

POVEZANE KNJIGE