Spaljena djeca Amerike

Spaljena djeca Amerike - Smith, Zadie i dr. | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Smith, Zadie i dr.
DIMENZIJA
4,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Spaljena djeca Amerike.pdf
ISBN
8076919243131

OPIS

Postoji nešto posebno tužno u svemu tome, nešto što u stvari i nema previše veze s tjelesnim uvjetima ili ekonomijom ili zapravo bilo čime što se obično spominje u vijestima. Tu se više radi o nekoj vrsti tuge koja dolazi duboko iz utrobe. Uočavam je na razne načine kod sebe i svojih prijatelja, a očituje se kao neka vrsta izgubljenosti – tako David Foster Wallace opisuje emocije koje se provlače kroz Spaljena djeca Amerike, antologiju priča koja čitateljima nudi drukčiju sliku Amerike. A Amerika iz ovih priča je šutljivija, likovi su nesigurni i tužni, manje histerični i u stalnom konfliktu sa samim sobom. Zadie Smith tvrdi da se u ovim pričama mogu iščitati dvije zajedničke vrste straha: strah od smrti i strah od reklame. Dakako ovi strahovi su blisko povezano u reklami nema smrti, ta industrija je prava antismrtna udruga, a ova nova generacija pisaca promatra reklamu kako se razvija i upliće u srž njihvoih života. U međuvremenu, smrt se pokazala prljavim trikom kojeg mnogi nikada nisu zamišljali na kraju bajke. Priče iz Spaljene djeca Amerike od kojih većina nikada nije bila objavljena izvan Amerike plijene originalnošću, uvrnutošću, zabavom i visokim stupnjem uređenosti, te što je najzanimljviije izvrsno funkcioniraju zajedno, po čemu se već razlikuju od uobičajenih antologija Dave Eggers, Rick Moody, Jefferey Eugendines, Jonathan Safran Foe, A.M. Homes, Jonathan Lethem i David Foster Wallace u međuvremenu su postali velikim književnim zvijezdama što vjerojatno čeka i sve ostale autore iz Spaljene djece Amerike.

Od formalnih i svečanih prigoda kada su košulje, hlače i kravate glavne, do igre za vikend kad samo t-shirti, jeans ili bermude i tenisice pašu, naš pažljiv i odlično napravljen izbor novih komada će učiniti da se dječaci osjećaju udobno i stylish cijelog dana. Spaljena zemlja . Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000134625: Matična publikacija: "NATO je stid i sram Evrope i Amerike i stid i sram crnogorske vlasti koja je prihvatila da te zločince primi za svoje pokrovitelje, da od njih traži bezbjednost.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 41384 ... [Željko Ivanjek] download Antologija američke kratke priče epub ´ Željko Ivanjek ANTOLOGIJA AMERIČKE KRATKE PRIČE II Željko Ivanjek ANTOLO... This pocket-sized cri de coeur from America's "burned children" serves as both a manifesto for the New Wave of post-millennial Yank talent, and provides a nice entry point for the curious to read these new, exciting authors.

POVEZANE KNJIGE