Dobri anđeo smrti

Dobri anđeo smrti - Kurkov, Andrej | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kurkov, Andrej
DIMENZIJA
10,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Dobri anđeo smrti.pdf
ISBN
6239904836958

OPIS

Kolji, čuvaru skladišta, prijete kriminalci koje je omeo u preuzimanju droge. Iz Kijeva bježi na istok u potrazi za ostavštinom ukrajinskoga pjesnika. Na putu susreće razne skupine pustolova, zapetlja se u mrežu tajne službe, nekoliko puta za dlaku izbjegne pogibiju, no sve se to nadoknađuje jer mu stari Kazah, koji ga je spasio od smrti u pustinji daruje svoju prekrasnu kćer Gulju za ženu. Poslije brojnih peripetija u azijskim republikama bivšeg SSSR-a, Kolja i Gulja se sretno vraćaju u Kijev. Andrej Kurkov jedan je od istaknutih mlađih ruskih književnika. I kada piše krimić na ruski način, njegovo je pričanje bogato, iskustva i opažanja raskošna, a ritam pripovijedanja dinamičan. Kurkov ujedinjuje dinamičke kvalitete američkog krimića s tradicionalnim bogatstvom ruske literature.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Dostavljamo širom svijeta! Kolji, čuvaru skladišta, prijete kriminalci koje je omeo u preuzimanju droge. Iz Kijeva bježi na istok u potrazi za ostavštinom ukrajinskoga pjesnika.

melek, što znači "poslanik").To su časna stvorenja koja je Alah stvorio od svjetlosti (nur), da bi Ga slavili i pokorno Mu izvršavali određene dužnosti kojima ih je zadužio, vezane za održavanje svemira, bilježenje ljudskih djela, donošenje dobrih misli, zaštitu vjernika i sl. Za razliku od ljudi i džinova koji ... Boris Senker - dobri i mudri anđeo hrvatske teatrologije Dana 13.

POVEZANE KNJIGE