Ljubavne zapetljancije

Ljubavne zapetljancije - Tokareva, Viktorija | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tokareva, Viktorija
DIMENZIJA
12,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubavne zapetljancije.pdf
ISBN
6882266158644

OPIS

Likovi Viktorije Tokareve bune se protiv života koji se odvija pravilnošću otkucaja sata, i ne daje prostora za spontano izražavanje i sreću. U njenim pripovijetkama junaci sanjaju o ushićenosti srca i strastvenoj ljubavi, ali se ipak ne mogu odlučiti da posegnu za njom, strahujući od neizvjesnosti. Ironično i sa živošću samosvjesna autorica priča o nevoljama u partnerstvu ruskih emancipiranih žena. Svaki redak koji Tokareva napiše pun je čovječnosti i ljubavi za čovjeka, a svaka stranica – iznenađenje! S maksimalnim uvažavanjem čitala sam njene, tako stvarne a i komične pripovijetke koje oduševljavaju. Alice SchwarzerViktorija Tokareva piše kao Transsibirska željeznica – u ekstazi i s punom parom vodi u veličanstvenu katastrofu. Doris Dörrie

Ili možete pročitati knjige o Zakonu privlačnosti kako bi dobili više savjeta o tome kako možete očitovati ljubav. 26.

Taj, danas već klasični roman, opisuje vrijeme u kojem su sudbine žena ovisile o pronalasku životnog partnera jer su tada žene bez partnera ili bez nasljedstva imale ... Veljača je tradicionalno rezervirana za ljubavne priče i romanse za koje je ponekad dovoljan samo jedan dodir ili u ovom slučaju, pogled. Optika Anda donosi najljepšu priču ovog Valentinova, a glavna zvijezda je najpoznatija hrvatska i regionalna pjevačica - Severina.Njezina bezvremenska snaga i ljepota priskrbile su Severini novu titulu, a to je naslov ambasadorice Optike Anda ... Ako redovito obavljate kontrolne preglede kod liječnika, onda je možda vrijeme da provjerite i zdravlje vaše ljubavne veze.

POVEZANE KNJIGE