Ljubav, ljubav…

Ljubav, ljubav… - Dorrie, Doris | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dorrie, Doris
DIMENZIJA
9,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubav, ljubav….pdf
ISBN
9979542807500

OPIS

Knjiga Ljubav, ljubav… münchenske filmske redateljice Doris Dőrrie nastala je u suradnji s Volkerom Wachomteom, a na osnovi istoimenog televizijskog filma Doris Dőrrie.Po prvi puta Doris Dőrrie ljubav, svoju omiljenu temu, obrađuje dokumentarno sakupivši intervjue s trinaest njemačkih parova. Autorica je vodila razgovore s parovima različitih socijalnih skupina, obrazovnih nivoa i seksualnih opredjeljenja unutar suvremenog njemačkog društva – od domaćice, majke petero djece, šumarskog pomoćnika, pretilih ljudi, homoseksualaca, lezbijki, para patuljastog rasta…. Svi oni progovaraju o osjetljivim temama kao što su potraga za partnerom, ljubomora, bliskost, sloboda, sreća, bijes, povjerenje, prijevara, a njihove priče o ljubavi i vezi Dőrrie secira drsko i duhovito pokazajući kako je stvarnost ponekad čudnija od same fikcije.

Foto: Promo Za Darija je njegova ljubav s Emom konstantna i nije se mijenjala kroz ovih 6 godina i to mu je baš fora… Fatalna ljubav 32 epizoda. in Fatalna ljubav 1,113 Views.

Proputovali smo 24 države na svim kontinentima i napravili 108 intervjua sa ljudima iz ... Ljubav & sex Paul Newman i Joanne Woodward: 50 godina duga ljubavna priča kojoj se svijet i danas divi. Ljubav & sex Cindy Crawford i Richard Gere: Pravi razlog ljubavnog kraha jednog od najpopularnijih parova 90-ih.

POVEZANE KNJIGE