Minuta 88

Minuta 88 - Pavičić, Jurica | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pavičić, Jurica
DIMENZIJA
11,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Minuta 88.pdf
ISBN
6187679240546

OPIS

Pripovjedajući o onima koji žive za nogomet i onima koji žive od nogometa, Jurica Pavičić je u svom trećem trileru spojio one koje obično razdvaja stadionska ograda.U “Minuti 88” nije riječ samo o nogometnoj igri, njenoj mitologiji i strasti, već i njenom prljavom naličju (prevarama, ucjenama, sportskim kladionicama itd) razobličenom na kraju u iznimno zanimljivom kriminalističkom raspletu.

88 Minutes (2008.) Sony Pictures Entertainment / Pa-Dora ... 88 Minutes (2008.) Sony Pictures Entertainment / Pa-Dora.

minuta imala 2:0 "u džepu", ali je na kraju izgubila utakmicu 5:3 - u produžecima!. Neverovatan meč odigrala su ova dva tima u sredu uveče na "Los Karmenasu", a junak je bio dvostruki strelac i dvostruki asistent Antoan Grizman, mada je nezaobilazni Leo Mesi i ovog puta "upleo svoje ... Originalni naslov: 88 Minutes Uloge: Al Pacino, Alicia Witt, Leelee Sobieski, Amy Brenneman, Deborah Kara Unger, William Forsythe Žanr: krimi, drama, triler Trajanje: 108' Godina: 2007.

POVEZANE KNJIGE