Škola crtanja

Škola crtanja - Barrington, Barber | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Barrington, Barber
DIMENZIJA
6,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Škola crtanja.pdf
ISBN
4122216408293

OPIS

Svatko tko želi naučiti crtati može to postići brzo i uspješno – uz pouzdane savjete i vježbe iz ove knjige. Sve što je potrebno za dobro crtanje jest želja da se nauči, malo upornosti, sposobnost opažanja i spremnost na ispravljanje pogrešaka. Mnoge su vježbe iz ove knjige nastale prokušanom metodom koju su primjenjivali brojni studenti slikarstva i profesionalni likovni umjetnici.

CRTANJA. Svatko tko æeli nauËiti crtati moæe to postiÊi brzo i uspjeπno ∑ uz pouzdane savjete i ... Škola crtanja, slikanja i vajanja, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina.

Časovi crtanja i slikanja, priprema za prijemni ispit, radionice crtanja za sve uzraste Naša škola crtanja i slikanja za odrasle je namenjena svima koji žele da se opuste, nauče osnovne slikarske tehnike i razviju svoju kreativnost. Polaznici imaju priliku da se upoznaju sa osnovama crtanja i slikanja, kao i da svoje znanje konstantno unapređuju. Tko ne bi volio znati crtati brzo, sigurno i uspješno? Knjiga Velika škola crtanja nudi osnove crtanja početnicima, ali i iskusnim crtačima.

POVEZANE KNJIGE