Kazališni Osijek

Kazališni Osijek - Bogner-Šaban, Antonija | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bogner-Šaban, Antonija
DIMENZIJA
10,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Kazališni Osijek.pdf
ISBN
9565116379739

OPIS

Autorica je jedan od ponajboljih poznavatelja osječkoga kazališnog života, a ovo je povijesno-književni esej koji obuhvaća osječku kazališnu scenu od 1907. do 1994., a donosi i književno-teatrološke portrete velikana osječkoga glumišta, od njegovih početaka do danas.

Ukoliko više ne želite primati obavijesti o našim programima i aktivnostima, možete se odjaviti u svakom trenutku slanjem poruke na e-mail adresu [email protected] Kazališni je maraton kulturna manifestacija u organizaciji Grada Osijeka, osmišljena s ciljem obogaćivanja kulturnog života grada Riječ je o manifestaciji u kojoj će se tijekom triju dana i noći igrati predstave osječkih i gostujućih kazališta te kazališnih skupina iz zemlje i inozemstva. Atraktivan dizajn te vrhunska kvaliteta proizvodnje uz LED osvjetljenje obogatit će kazališni posjet. Dimenzije: 100 x 50 x 31 mm, težina: 167 g.

Osobne podatke čuvamo i koristimo sukladno Općoj uredbu o zaštiti osobnih podataka (GDPR) i Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Ukoliko više ne želite primati obavijesti o našim programima i aktivnostima, možete se odjaviti u svakom trenutku slanjem poruke na e-mail adresu [email protected] Kazališni je maraton kulturna manifestacija u organizaciji Grada Osijeka, osmišljena s ciljem obogaćivanja kulturnog života grada Riječ je o manifestaciji u kojoj će se tijekom triju dana i noći igrati predstave osječkih i gostujućih kazališta te kazališnih skupina iz zemlje i inozemstva. Atraktivan dizajn te vrhunska kvaliteta proizvodnje uz LED osvjetljenje obogatit će kazališni posjet.

POVEZANE KNJIGE